NLFRENDE


            
West Coast Sailing

Zeiljacht huren Promotie

zeilen met spi voor de kust

Time Sailing... dé formule als u veel zeilt

Heeft u plannen om regelmatig te zeilen? Met Time Sailing bespaart u aanzienlijk op uw budget.

Time Sailing is een concept waarbij u zeer flexibel over meerdere boten kunt beschikken aan gunstige tarieven. Met Time Sailing kan dat oplopen tot 18% korting vanaf de eerste huur.

Membership

Als lid van Time Sailing maakt u uw eigen planning. U kiest een aantal maanden tijdens dewelke u regelmatig zeilt.Silver - Membership: U bent lid gedurende 2 maanden en u heeft 10% korting vanaf de eerste charter.

Gold - Membership: U bent lid gedurende 3 maanden en u heeft 14% korting vanaf de eerste charter.

Platinum - Membership: U bent lid gedurende 4 maanden en u heeft 18% korting vanaf de eerste charter.

Uw lidmaatschap gaat in op het moment dat u uw lidgeld heeft gestort en eindigt de laatste dag van de laatste zeilmaand, vermeld in de overeenkomst.

Het lidgeld bedraagt €650 per maand. Dit is geen verloren geld, vermits dit gebruikt wordt om uw charter te betalen.

De gekozen maanden hoeven niet opeenvolgend te zijn.

Algemene Voorwaarden - Time Sailing

Het lidmaatschap van Flexi Time Sailing geeft het recht boten te charteren van Altaïr International bvba met vooraf bepaalde kortingen.

De gekozen maanden hoeven niet opeenvolgend te zijn. De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties. Het is wel cumuleerbaar met de lange periode korting. De totale korting mag nooit meer dan 20% bedragen.

Het lidmaatschap gaat in op het moment dat het lidgeld gestort is en eindigt de laatste dag van de laatste gereserveerde zeilmaand. Het lidgeld bedraagt €650 per maand. Dit bedrag wordt aangewend om het charterbedrag te betalen.

U reserveert een boot voor een bepaalde periode door een aanvraag in te dienen via de website of per mail. U kiest uit de lijst boten vermeld op deze site. Voor elke reservering wordt een reserveringskost aangerekend van €20. Het lidgeld kan niet aangewend worden voor het betalen van extra's of opties.

Een geplande zeilmaand kan zonder kosten gewijzigd worden in een latere zeilmaand als deze wijziging gebeurt uiterlijk 1 week voor aanvang van de geplande zeilmaand.

Het verschuiven van een geplande zeilmaand kan alleen naar een nog niet geplande zeilmaand.

Indien een geplande zeilmaand niet gebruikt wordt en er op voorhand geen verschuiving is gemeld, wordt voor de lopende maand een annuleringskost van 100% aangerekend.

De korting volgens het lidmaatschap geldt niet voor een charter van één dag in het weekend, noch voor een charter tijdens een (verlengd) feestweekend; tenzij in last-minute (3 dagen voor vertrek).

Indien een charterperiode loopt over twee maanden kan slechts het lidgeld van één bepaalde maand in aanmerking komen om het charterbedrag te betalen. Welke maand gekozen wordt is vrij. 
Verder gelden alle voorwaarden, vermeld op de normale huurovereenkomst.