NLFRENDE


            
West Coast Sailing

Zeiljacht huren Promoties en Last Minutes

zeilen met spi

time sailing... dé formule als u veel zeilt

Heeft u plannen om regelmatig te zeilen?

Met Time Sailing bespaart u aanzienlijk op uw budget.

Time Sailing is een concept, waarbij u zeer flexibel over meerdere boten kunt beschikken aan zeer gunstige tarieven.

Als u occasioneel een boot chartert krijgt u 5% korting vanaf de tweede huur. Met Time Sailing kan dat oplopen tot 18% korting vanaf de eerste huur.

Membership

Als lid van Time Sailing maakt u uw eigen planning. U kiest een aantal maanden, tijdens dewelke u regelmatig gaat zeilen.Silver - Membership: U bent lid gedurende 2 maanden* en u geniet van 10% korting op de prijslijst vanaf de eerste charter.

Gold - Membership: U bent lid gedurende 4 maanden* en u geniet van 14% korting op de prijslijst vanaf de eerste charter.

Platinum - Membership: U bent lid gedurende 6 maanden* en u geniet van 18% korting op de prijslijst vanaf de eerste charter.

Uw lidmaatschap gaat in op het moment dat u uw lidgeld heeft gestort en eindigt de laatste dag van de laatste zeilmaand, vermeld in de overeenkomst.

Het lidgeld bedraagt €650 per maand. Dit is echter geen verloren geld, vermits dit gebruikt wordt om uw charter te betalen.

* De gekozen maanden hoeven niet opeenvolgend te zijn.

Algemene Voorwaarden - time sailing

Het lidmaatschap van Time Sailing geeft het recht boten te charteren van Altaïr International bvba met vooraf bepaalde kortingen.

De gekozen maanden hoeven niet opeenvolgend te zijn. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Het is wel cumuleerbaar met de lange periode korting. De totaal toegekende korting mag nooit meer dan 22% bedragen.

Het lidmaatschap gaat in op het moment dat het lidgeld gestort is en eindigt de laatste dag van de laatste gereserveerde zeilmaand. Het lidgeld bedraagt €650 per maand. Dit bedrag wordt aangewend om het charterbedrag te betalen.

U reserveert een boot voor een bepaalde periode door een aanvraag in te dienen via de website of per mail. U kiest uit de lijst boten vermeld op deze site. Voor elke reservering wordt een reserveringskost aangerekend van €18. Het lidgeld kan niet aangewend worden voor het betalen van extra's of opties.

Een geplande zeilmaand kan zonder kosten gewijzigd worden in een latere zeilmaand als deze wijziging gebeurt uiterlijk 1 week voor aanvang van de geplande zeilmaand.

Het verschuiven van een geplande zeilmaand kan alleen naar een nog niet geplande zeilmaand.

Indien een geplande zeilmaand opgeschoven wordt tijdens de lopende maand zelf dan geldt een annuleringskost van 50%. Deze verschuiving kan wel naar elke toekomstige zeilmaand.

Indien tijdens een lopende zeilmaand het bedrag van het lidgeld niet opgebruikt werd aan charter, dan kan 50% van dit restbedrag geplaatst worden bij een toekomstige zeilmaand.

De korting volgens het lidmaatschap geldt niet voor een charter van één dag in het weekend en ook niet voor een charter tijdens een (verlengd) feestweekend; tenzij in last-minute (3 dagen voor vertrek).

Indien een charterperiode loopt over twee maanden kan slechts het lidgeld van één bepaalde maand in aanmerking komen om het charterbedrag te betalen. Welke maand gekozen wordt is vrij. 
Verder gelden alle voorwaarden, vermeld op de normale huurovereenkomst.

 

uitrusting


Volgende jachten zijn voorzien van een extra kaartplotter in de cockpit, nabij de stuurstand.

SO 379

SO 389 (2016 en 2018)

SO 439 (2015)

SO 449

SO 509

SO389 (2018) heeft actieve AIS