NLFR
Verhuur - flottieltje zeilen - meezeilen

Flottieljezeilen Kroatië uit Kastela met Sailpoint

Vanuit onze basis in Kastela - op slechts 9 km van de luchthaven - vertrekt een één-week flottielje langs de eilanden Solta, Brac, Hvar, Vis en Korcula. Een prachtig zeilgebied omgeven door groen beboste oevers. Het vasteland wordt afgebakend door steile kliffen. In de omgeving van de Makarska Riviera rijzen bergen op tot bijna 1.800 meter hoogte.

prijzen aanvraag offerte andere flottieljes
flottieljezeilen Sailpoint Kastela

De Kastela-route

vertrekdata op zaterdag

zat

Vlucht naar Split en transfer naar Kastel Gomilica in Kastela.

zon

Trogir is gebouwd op een eilandje tussen het vasteland en het eiland Ciovo. Tal van paleizen, forten en geplaveide stegen maken een bezoek aan dit historisch stadje tot een hoogtepunt.

maa

Het eiland Brac is één van de meest bijzondere van Kroatië. Het landschap is bezaaid met olijfboomgaarden en wijngaarden. De haven in Milina is een goede plek om uw boot achter te laten en op de ferry te stappen naar Split, of om het eiland Brac te bezoeken.

din

Stari Grad, gelegen in een beschutte baai van Hvar is de oudste stad van Europa. Het bewogen verleden van Stari Grad zorgt voor tal van historische locaties om te verkennen.

woe

De jachthaven van Palmizana ligt in de natuurlijke haven op Sveti Klement, een van de elf eilanden van de archipel ten westen van Hvar. Vanuit Palmizana kunt u Hvar bezoeken. De twee havens zijn verbonden via een watertaxi.

don

We overnachten in een kleine baai op het eiland Solta. Ideaal om te snorkelen, zwemmen en vooral te relaxen.

vrij

Kastela (20 M) 

zat

ontscheping

Hoe komt u er?

Met de wagen
De afstand Utrecht - Kastela is ca 1.720 km.
De afstand Antwerpen - Kastela is ca 1.590 km.

Er loopt een autostrade tot Split (tolweg)
Vliegen
U vliegt naar Split (Trogir) in ca 2,5 uur.

Transfer luchthaven - Kastela-marina is ca 9 km.

Voor meer toeristische info

Split is een cultuurstad. Bezoek het paleis en de kathedraal. Keizer Diocletianus liet dit paleis bouwen in de 4° eeuw om zich terug te trekken na zijn heerschappij. Na de val van het nabijgelegen Salona door de barbaren zo'n drie eeuwen later, trokken de inwoners naar het paleis van Diocletianus.
lees meer...Flottielje routes kunnen wijzigen tijdens het zeilseizoen wegens het weer en vaaromstandigheden. Onze flottielje-crew zal u elke dag uitvoerig briefen.

flottieljezeilen Kroatië: zeekaart midden Dalmatië


                       Kroatië: prijzen flottielje zeilen 2024
                    boek nu met hoge vroegboekkortingen

klik hier voor een offerte