NLFR
Verhuur - flottieltje zeilen - meezeilen

Flottieljezeilen Kroatië uit Dubrovnik met Sunsail

Dubrovnik is één van de beroemdste bestemmingen aan de Adriatische kust. De kustlijn en de eilanden vormen het wondermooie decor voor een zeilvakantie.
U kunt uw zeilvakantie eindigen met een bezoek aan de oude stad, die uitgeroepen is tot UNESCO-erfgoed.
De Korcula-route is een één-week flottielje.
De Dubrovnik-route is een twee weken flottielje.

andere Kroatië-flottieljes
flottieljezeilen Sunsail Dubrovnik

                       Kroatië: prijzen flottielje zeilen 2020
                    boek nu met hoge vroegboekkortingen

klik hier voor een offerte

                      Ontvang de nieuwe Sunsail brochure

bel naar +32 (0)3 6514062
mail naar altair@skynet.be


De Korcula-route

vertrekdata op zondag
vanaf 05 mei t/m 29 september 2019

zat

Vlucht naar Dubrovnik. Inscheping in de ACI marina.

zon

Sudurad (op Sipna) (10 M) - Sudurad is een aantrekkelijk en rustig. Het eilandje Ruda ligt slechts een kilometer van Sipna. Hier kan geweldig gesnorkeld worden.

maa

Polace (22 M)Het Mljet nationaal park ligt tussen Polace en Ponema aan de het eiland Mljet. Luka Polace is een ruime ankerplaats aan het eind van een lange inham. U kunt de twee diepe, door bossen omringde, zoutwater meren bezoeken.

din

Lumbarda (op Korcula) (15 M) - Lumbarda is de vestigingsplaats van een Griekse kolonie en verscheiden artefacten uit die tijd zijn te vinden in de buurt. In de buurt zijn prachtige stranden en baaien te bewonderen.

woe

Vrij zeilen

don

Kobas - Het Kobas Stonski kanaal ligt tussen Rt Veja en Rt Pologrina. Het kanaal lijdt naar het historische dorp Ston. Onderweg vindt u een aanlegplaats bij Kobas en een kleine haven in Broce. Broce is een klein pittoresk dorpje aan de ingang van het kanaal dat naar Ston leidt.

vrij

Dubrovnik ( (22 M) 

zat

ontscheping

Hoe komt u er?

U vliegt vanaf Amsterdam of Brussel naar Dubrovnik in 2,5 uur.
Transfer Dubrovnik-luchthaven naar ACI-marina is 20 km.

Voor meer toeristische info

Dubrovnik is één van de best bewaarde middeleeuwse steden in Europa. Gesticht in de 6° eeuw, werd het de hoofdstad van de republiek Dubrovnik. De stadsmuren omringen het oude centrum met zijn boeiende mengeling van gotische, renaissance- en barokarchitectuur. De hoge stadswallen en torenspitsen rijzen plechtig omhoog langs schitterende pleinen. Hier wemelt het van kleurrijke markten, restaurants en bars. Dubrovnik is één gigantisch openluchtmuseum. Maak zeker een wandeling over de stadswallen.    lees meer...

Flottielje routes kunnen wijzigen tijdens het zeilseizoen wegens het weer en vaaromstandigheden. Onze flottielje-crew zal u elke dag uitvoerig briefen.

De Dubrovnik-route

vertrekdata op zondag
vanaf 09 juni t/m 15 september 2019

zat

Vlucht naar Dubrovnik. Inscheping in de ACI marina.

zon

Sipan Luka (Sipan (15 M) - Sipanska Luka is een mooi dorp aan het einde van een diepe inham. U kunt een fiets huren om het eiland te verkennen.

maa

Kobas (8 M) - Het Kobas Stonski kanaal ligt tussen Rt Veja en Rt Pologrina. Het kanaal lijdt naar het historische dorp Ston. Onderweg vindt u een aanlegplaats bij Kobas en een kleine haven in Broce. Broce is een klein pittoresk dorpje aan de ingang van het kanaal dat naar Ston leidt.

din

Polace (12 M)Het Mljet nationaal park ligt tussen Polace en Ponema aan de het eiland Mljet. Luka Polace is een ruime ankerplaats aan het eind van een lange inham. U kunt de twee diepe, door bossen omringde, zoutwater meren bezoeken.

woe

Korcula (16 M) - Korcula is een Middeleeuwse ommuurde stad die bezet was door de Venetianen van de 10e tot de 18e eeuw. Het oude centrum van Korcula heeft veel historische monumeten.

don

Scedro (15 M) – Scedro ligt ten zuiden van Hvar, gescheiden door het Scedrovski Kanaal. Aan de noordkust ligt Uvala Monastir, een beschutte ankerplaats perfect om te zwemmen. Luka Lovisce is een populaire ankerplaats in de buurt.

vrij

 Vrij zeilen

zat

Vrij zeilen

zon

Lastovo (16 M) Het kleine eiland Lastovo ligt ten zuiden van Korcula en is het centrum van een archipel bestaande uit 45 onbewoonde eilanden. Het geïsoleerde Lastovo was jarenlang niet open voor buitenlanders en is grotendeels onbedorven gebleven door toerisme. Het dorp is een doolhof van nauwe straten en trappen die een weg banen tussen de oude huizen.

maa

Lumbarda (op Korcula) (17 M) - Lumbarda is de vestigingsplaats van een Griekse kolonie en verscheiden artefacten uit die tijd zijn te vinden in de buurt. In de buurt zijn prachtige stranden en baaien te bewonderen.

din

Pomena (Mljet) (11 M) - Pomena ligt aan de noordwestkust van het eiland Mljet. U kunt wandelen of een een fiets huren en de meren van Mali Jezero en Veli Jezero bezoeken in het Mljet nationaal park.

woe

Okuklje (Mljet) (15 M) - Het weelderig beboste eiland Mljet is 32 kilometer lang en 3 kilometer breed, evenwijdig aan het vasteland.

don

Janska (10 M) – Janska is een rusting vissersdorpje. Janska is ideaal om te zwemmen, de natuur is prachtig.

vrij

Dubrovnik (11 M)

zat

Ontscheping

flottieljezeilen Kroatië: zeekaart zuid Dalmatië