NLFR
Verhuur - flottieltje zeilen - meezeilen

Wij maken zeilvakanties.  Sinds 35 jaar

Carlo Peetroons, ceo Altaïr Yachtcharter

Tijdens een zeiltocht in 1984 verkende ik met vrienden de kusten van de Middellandse zee. Dit beviel ons zo dat we ons enthousiasme overdroegen op ieder die zin heeft in een actieve zeilvakantie. Voor wie de bekoring van natuur, weer en wind, cultuur en folklore niet kan weerstaan.

Duizenden mijlen leerden me dat een geslaagde zeilvakantie een samenspel is van de zorgvuldige keuze van uw jacht, een mooie tochtplanning, pittoreske ankerplaatsen en leuke havens. Met de jaren maakten we een zorgvuldige selectie van zeiljachten in de gehele wereld. Deze jachten kunt u bareboat of in flottielje huren. Wij waren ook pionier in meezeilvakanties voor opstappers.

De afdeling West Coast Sailing is gespecialiseerd in Noordzee zeilen. Onze eigen jachten liggen in Nieuwpoort en Zeebrugge. Welkom aan boord.

dr. Carlo Peetroons

Persoonlijk advies

U gaat bij het kiezen van uw zeilvakantie niet over één nacht ijs. Daarom geeft ons charterteam u graag persoonlijk advies over zeilgebieden, yachttypen en reisvoorbereiding. Zodat uw zeilvakantie tot in de puntjes geregeld is.

Onze website - uw informatiebron

Neem uw tijd. De website van Altaïr Yacht Charter is boordevol informatie. Wij hebben de wereld herverdeeld in... zeilgebieden. Natuurschoon, cultuur, weer en klimaat, zeilroutes, heen en terugreis, kortom alles wordt besproken.

catamaran uit de lucht

Jachtverhuur wereldwijd

Bent u een redelijk ervaren zeiler? Zoekt u een mooie bestemming om zelfstandig te zeilen? U bepaalt met gezin of vrienden zelf waarheen u zeilt. Wij zoeken en vinden uw bareboat zeiljacht wereldwijd.

Flottieljezeilen

Met flottieljezeilen heeft u de voordelen van onafhankelijk zeilen en de hulp van een ervaren begeleiding, wanneer u die nodig heeft. U vaart met een aantal jachten in groep onder leiding van een moederschip.

Jachtverhuur Noordzee

Onder de vlag van West Coast Sailing vaart onze eigen vloot die bestaat uit Jeanneau jachten. Deze Franse werf heeft in de jaren zijn degelijkheid bewezen. Snelle, zeewaardige jachten voor een geslaagde zeilvakantie. U huurt een prachtig schip voor optimaal zeilplezier. Onze vloot is de jongste en best uitgeruste aan de Noordzee.

Meezeilen als opstapper

Bent u alleen, heeft u weinig of geen ervaring? Maar wilt u mee zeilen hijsen, sturen of navigeren? Genieten van zee en mooie kusten

Stap aan boord. Zeil mee en wees actief zoveel u wilt. Ook niets doen mag.

zeilschool

Altaïr Zeezeilschool

Zeilen is niet moeilijk. Als u zich beperkt tot vooruit gaan met een jacht. Maar het is leuker als u door het water klieft, als u die andere voorbij steekt. Volg een degelijke opleiding. Het geeft uw zeilvakantie een extra dimensie.

Altaïr Vaarschool

Wenst  u zich verder te bekwamen in het schipper zijn? Schrijf in voor een cursus bij Altaïr Vaarschool. Navigatie, voorrangsregels, meteo, manoeuvres, veiligheid, communicatie. Uw bemanning zal er u dankbaar voor zijn.