NLFR
Verhuur - flottieltje zeilen - meezeilen

Een zeilvakantie op maat, reeds 41 jaar

Carlo Peetroons,oprichter Altaïr Yachtcharter

Tijdens een zeilvakantie in 1984 verkende ik met vrienden de kusten van de Middellandse zee. Dit beviel ons zo dat we ons enthousiasme overdroegen op ieder die de bekoring van natuur, weer en wind, cultuur en folklore niet kan weerstaan.

Een geslaagde zeilvakantie is een samenspel van de zorgvuldige keuze van uw jacht, een mooie tochtplanning, pittoreske ankerplaatsen en leuke havens. Met de jaren maakten we een zorgvuldige selectie van zeiljachten in de gehele wereld. Deze jachten kunt u bareboat of in flottielje huren.

Onder de naam West Coast Sailing hebben wij eigen jachten liggen in Nieuwpoort en Zeebrugge. Welkom aan boord.

dr. Carlo Peetroons

Persoonlijk advies

U gaat bij het kiezen van uw zeilvakantie niet over één nacht ijs. Daarom geeft ons charterteam u persoonlijk advies over zeilgebieden en yachttypen en. Zodat uw zeilvakantie tot in de puntjes geregeld is.

Onze website - uw informatiebron

De website van Altaïr Yacht Charter is boordevol informatie. Wij hebben de wereld verdeeld in zeilgebieden. Natuurschoon, cultuur, weer en klimaat, zeilroutes, kortom alles wordt besproken.

catamaran luchtfoto

Jachtverhuur wereldwijd

Bent u een redelijk ervaren zeiler? Zoekt u een bestemming om met gezin of vrienden zelfstandig te zeilen waarheen u wilt. Wij zoeken en vinden uw bareboat zeiljacht wereldwijd.

Flottielje zeilen

Met flottielje zeilen heeft u de voordelen van onafhankelijk zeilen en de hulp van een ervaren begeleiding. U vaart met een aantal jachten in groep onder leiding van een moederschip.

Jachtverhuur Noordzee

Onder de vlag van West Coast Sailing vaart onze eigen vloot van Jeanneau jachten. Snelle en zeewaardige jachten voor een geslaagde zeilvakantie. U huurt een prachtig schip voor optimaal zeilplezier.

Meezeilen als opstapper

Bent u alleen, heeft u weinig of geen ervaring? Maar wilt u mee zeilen hijsen, sturen en genieten van zee en mooie kusten? Stap aan boord. Zeil mee en wees actief zoveel u wilt. Ook niets doen mag.

zeilschool