NLFR
Verhuur - flottieltje zeilen - meezeilen

Meezeilvakanties en actieve zeilreizen

Meezeilvakanties zijn fun

 Bel uw vakantieplanner

  B: +32(0)3-6514062

Wij maken zeilreizen sinds 1984

Voor ieder die in een sportieve sfeer avontuur en ontspanning wil combineren. U leert zeilen hijsen, sturen en meehelpen met de navigatie. Ook als u geen ervaring hebt. De schipper staat u met raad bij.
Naast het zeilen kan u ook culturele excursies maken, relaxen op een gezellig terrasje of gaan snorkelen.
Sportief bedoelen we ook figuurlijk. Elke dag een nieuwe ervaring. Een andere haven of baai, nieuwe contacten én weer wat meer ervaring met het zeilersleven.
Hoe intensief het zeilen is hangt af van het zeilgebied.

Hoe verloopt het leven aan boord?

Onze jachten zijn uitgerust voor een geslaagde vakantie. Zij hebben douche, toiletruimte, een keukentje en vrij ruime slaapcabines. Toch organiseren wij geen luxecruises. Er is geen roomservice aan boord. Wilt u 's morgens koffie, dan zal u die zelf moeten klaarzetten.

Wij verwachten dat iedereen meehelpt met het huishouden. Inkopen doen op een lokale markt, aan boord een slaatje ineen knutselen, een aperitiefje inschenken (voor iedereen) geeft toch kleur aan de zeilreis, niet? Ontbijt en lunch is meestal aan boord. 's Avonds kan u aan boord iets klaarmaken, maar meestal zoeken wij aan wal een gezellig restaurantje.

Wat is de gemiddelde leeftijd aan boord?

De leeftijd ligt tussen 18 en 67 jaar. Er zijn geen leeftijdsgrenzen, geen jongeren of ouderen groepen. Zeezeilen is een levenshouding voor elke leeftijd.

Is er genoeg privacy aan boord?

Zelfs op een groter zeiljacht blijft het veredeld kamperen. Elk jacht bezit cabines voor twee personen. Bent u alleen, dan deelt u een cabine met iemand anders. Ca 60% van de deelnemers gaat solo mee. De overigen gaan per twee: een stel, vrienden, ...
Meezeilvakanties: Monemvasia