NLFR
Verhuur - flottieltje zeilen - meezeilen

Altaïr Yachtcharter zoekt met u het meest geschikte jacht voor uw droomvakantie.

Uitgebreid aanbod

Altaïr Yachtcharter vindt bijna altijd wat u zoekt. Uit meer dan 350 verhuurvloten en meer dan 12.000 zeiljachten zoeken wij de beste aanbiedingen.
U heeft tevens een enorme keuze tussen prachtige zeilbestemmingen.

Scherpe prijzen

Daarom kunnen wij de interessantste prijzen voorstellen.

Erkend agent

Altaïr Yachtcharter is sinds 35 jaar een erkend agent. We geven u de beste service omdat uw vakantie moet slagen!

Gratis zeilweekend

Huurt u een jacht voor 2 weken, dan bieden we een gratis zeilweekend aan op de Noordzee voor één persoon die op de crewlist voorkomt. Voor één week bieden we een korting van 50% aan.

U wilt leren zeilen?

Waar ook ter wereld kunt u een jacht huren mét gediplomeerd instructeur.
Of volg een zeilcursus bij 
Altaïr Zeilschool.

 

Waarom reserveren bij Altaïr?

Bespaar geld én tijd
U kunt alle verhuurbedrijven aflopen om het zeiljacht van uw droomvakantie te zoeken. Of met één telefoon of mail kunnen wij het werk doen voor u. Wij garanderen de beste prijs voor u te onderhandelen met uitsluitend de meest betrouwbare verhuurders. Er zijn tientallen verhuurders op de markt die u beter kunt mijden.

Expertise en onbevooroordeeld advies
Wij boeken honderden charters per jaar en verzamelen feedback van alle charters. Wij kunnen u exact vertellen welke vloten betrouwbaar zijn of niet. De laagste prijs is niet altijd de beste koop. Reeds 34 jaar bezoekt onze staff regelmatig, bij wijze van steekproef, de verschillende verhuurders bij. Zo blijven wij op de hoogte van de geleverde kwaliteit. Onze mensen begeleiden u op een professionele manier door het hele bookingsproces. Wij werken niet met kleine of onbetrouwbare verhuurbedrijven.

Hoe maakt u de keuze voor uw zeiljacht?
1. Op onze site vindt u klassieke prijslijsten van onze first class verhuurders. Deze lijsten geven u een overzicht van welke jachten in de vaart zijn. U laat u inspireren door deze lijsten en stuurt ons een aanvraag tot offerte (classic way).
2. U vindt op verschillende pagina's ook automatische zoekmachines. Hiermee kunt u met een quick search een idee krijgen welke jachten aangeboden worden. U kunt een optie nemen op deze jachten of zelfs rechtstreeks online boeken.
3. Als u niet ziet wat u zoekt, betekent dat niet dat er geen jacht beschikbaar is. Contacteer ons per mail of telefoon en ons ervaren team helpt u bij het zoeken naar de perfecte offerte.
4. Vindt u wel wat u zoekt, stuur ons dan een offerte aanvraag. Wij gaan de beschikbaarheid na en beantwoorden alle vragen die u heeft voorafgaand aan uw booking.

Het booking proces

Eén aanspreekpunt voor alle informatie
Onze informatie is compleet. Voordat u een aanbetaling doet, bespreken wij met u de gegevens van het jacht (leeftijd, uitrusting, extra's) en eventuele optionele diensten (transfer, wifi, verzekering). Pas als u alle gewenste informatie heeft, betaalt u een voorschot om de huur te bevestigen. Vervolgens zien wij erop toe dat u alle nodige documenten en informatie op tijd aanlevert (crewlist, vaarvergunning, copie identiteitskaart, uur van aankomst).
Na ontvangst van het saldo ontvangt u een voucher en de laatste inscheepmodaliteiten.

Wij behandelen uw dossier tot in de puntjes.
- Papierwerk,
- betalingen,
- pre-charter vragen,
- extra bestellingen,
- vaargunningen,
- inscheping en
- zeilaanwijzingen.

Back home
Na uw zeilvakantie, vragen wij u een korte feedback te geven. Dit is belangrijk voor ons om onze kwaliteitskeuze te kunnen blijven waarborgen.

Boeken met garantie
Altaïr Yachtcharter geeft de Garantie dat uw zeilreis doorgaat. De garantie houdt in dat u de vooruit betaalde reissom terugkrijgt, indien de verhuurder door financiëel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet nakomt.