NLFR
Verhuur - flottieltje zeilen - meezeilen

Bareboat Zeiljacht huren of Catamaran huren

bezoek ons tijdens het opendeurweekend (9-10 maart)
Nieuwpoort Sailing Days - 3° editie
mooie kortingen en gratis proeflessen voor bezoekers

Kroatië

Griekenland

Italië - Sicilië - Sardinië - Malta

Turkije

Balearen - Spanje

Frankrijk - Corsica - Bretagne

Caraïben - Cuba - Bahamas

Seychellen - Thailand - Polynesië

Canarische eilanden - Azoren - Portugal

Zweden - Denemarken - Noorwegen

Hoe reserveert u uw zeiljacht?

Bespaar geld én tijd
U kunt alle bedrijven aflopen om het jacht van uw droomvakantie te zoeken. Of wij kunnen het werk doen voor u. Wij garanderen de beste prijs door te onderhandelen met betrouwbare verhuurders.

Expertise en onbevooroordeeld advies
Wij boeken honderden charters per jaar en verzamelen feedback van alle huurders. Wij kunnen u vertellen welke vloten betrouwbaar zijn of niet. De laagste prijs is niet altijd de beste koop. Reeds 41 jaar bezoekt onze staf regelmatig de verschillende vloten. Zo blijven wij op de hoogte van de geleverde kwaliteit.

Hoe maakt u de keuze voor uw zeiljacht?
1. U laat u inspireren en stuurt ons een klassieke aanvraag tot offerte.
2. U vindt op vele pagina's zoekmachines. Hiermee kunt u met een quick search een idee krijgen welke jachten aangeboden worden. U kunt een optie nemen op deze jachten of rechtstreeks online boeken.
3. Als u niet ziet wat u zoekt, betekent dat niet dat er geen jacht beschikbaar is. Ons team zoekt verder dan de zoekmachine.
4. Vindt u niet wat u zoekt, stuur dan een klassieke offerte aanvraag.

Het booking proces

Eén aanspreekpunt voor alle informatie
Eén vaste contactpersoon is verantwoordelijk voor de uitwerking van uw reis. Voordat u een aanbetaling doet, bespreken wij met u de gegevens van het jacht (leeftijd, uitrusting, extra's) en extra diensten (transfer, wifi, verzekering). Als u alle gewenste informatie heeft, betaalt u een voorschot om de huur te bevestigen. Verder zien wij erop toe dat u alle nodige documenten en informatie op tijd aanlevert (crewlist, vaarvergunning, copie identiteitskaart, uur van aankomst).
Na ontvangst van het saldo ontvangt u een voucher en de laatste inscheepmodaliteiten.

Back home
Na uw zeilvakantie, vragen wij u een korte feedback te geven. Dit is belangrijk om onze kwaliteitskeuze te kunnen blijven waarborgen.

Huren zonder borg risico?
U kunt bij ons een borgverzekering afsluiten.

Gratis zeilweekend
Wij bieden een gratis zeilweekend aan op de Noordzee voor één persoon, bij de huur van 2 weken. Voor één week bieden we een korting van 50% aan.